Danas malo prije 13 sati stigla prva ovogodišnja beba u Zadarskoj bolnici!

Lijepa vijest stiže iz rodilišta. Rođena je prva beba prvi dan 2023. godine u Zadru. Rođena je u 12 sati i 54 minute.

Doktorica Marija Palada Krpina rekla je da je u 2022. u Zadru rođena 1491 beba i 20 parova blizanaca, što je 107 poroda manje nego lani.

Na početku Nove 2023.godine, gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, posjetio je majke i djecu u rodilištu zadarske bolnice. U pratnji doktorice Marije Palada Krpine i osoblja zadarskog rodilišta uručio im je prigodne darove te im poželio dobro zdravlje i sve najbolje u godini koja je pred nama.

Doktorica Palada Krpina istaknula je kako je prošlu godinu u zadarskom rodilištu rođeno 1491 dijete, što je manje nego godinu ranije.

Na nama svima skupa, na državnoj i lokalnoj razini je da u ovoj i narednim godinama pokušamo osigurati što bolje uvjete za naše mlade obitelji i da 2023. po tom pitanju bude bolja! Vrlo skoro dovršavamo projekt POS zgrade na Crvenim kućama, te smo pokrenuli razgovore o pokretanju novog POS projekta. Prošle godine smo pokrenuli i projekt za izgradnju kuća za mlade obitelji u Crnom, te očekujem da u ovoj godini uz sve probleme koje imamo sa proračunom na tom projektu napravimo značajan iskorak, zaključio je gradonačelnik Dukić.

Na kraju gradonačelnik Dukić zaželio je još jedanput svim Zadrankama i Zadranima sve najbolje u 2023. godini.

Roditeljima i curici pred kojom je cijeli život želimo sve najbolje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...