Uskoro Peti dani masline i ulja “Peljuzica” Sukošan 2023., pripremite svoje uzorke maslinovog ulja

Pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i TZO Sukošan, a u suradnji sa Udrugom senzorskih analitičara maslinovog ulja “Olea” Zadar, održat će se Peti dani masline i ulja “Peljuzica” Sukošan 2023.

– Dragi maslinari, iza nas je dobra maslinarska godina i vrijeme je da pripremite uzorke ulja za Peljuzicu. Planova i ove godine imamo puno. Planiramo kao i uvijek bogate nagrade za najbolje i već tradicionalno lijepo druženje. Nadamo se da ćemo ponovno baš ovom manifestacijom otvoriti turističku sezonu. Pozivamo Vas da donesete svoje uzorke kako bi mogli napraviti analizu.

Kotizacija je ove godine 20 eura po uzorku. ZAPRIMANJE uzoraka maslinovog ulja biti će od 13.02. do 23.02.2022., radnim danima od 09:00 do 14:OOh u uredu Turističke zajednice ili uz dogovor (putem mail-a ili poziva) u popodnevnim satima ili vikendom. Uzorke obavezno donijeti u 2 tamne staklene boce od 0,25L, boce se mogu dobiti gratis u uredu Turističke zajednice od 8:00 do 14:00 sati, obavještavaju iz Turističke zajednice općine Sukošan.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...