Vatrogasci DVD-a Sv. Filip i Jakov bogatiji za vrijednu vatrogasnu opremu

DVD Sv. Filip i Jakov ovih je dana postao bogatiji za vrijednu vatrogasnu opremu koja će ovim herojima pomoći u borbi s vatrenim stihijama.

– Zahvaljujući vatrogascima i Vladi Tirola (Austrija), načelniku općine Sveti Filip i Jakov gosp. Zoranu Pelicarić, te nekolicini anonimnih donatora u proteklih mjesec dana bogatiji smo za raznu vatrogasnu opremu, (kacige, čizme, vatrogasne cijevi, nosači cijevi, maske za lice, izolacijske aparate, pumpa za vodu), komplet mehaničarskog alata (novo) te kompresor sa raznim nastavcima (novo)).

Također anonimni donator nas je uoči blagdana Božića financijski obradovao, a naglasiti ćemo da isti donator to čini nekoliko godina za redom. Ovim putem se zahvaljujemo svim navedenim kao i svima onima koji su nam vatrogasnom opremom i financijski pomagali tokom prošle godine, te se nadamo daljnjoj suradnji na zadovoljstvo svih nas vatrogasaca kao i žitelja Općine Sveti Filip i Jakov, poručili su vatrogasci filipjanskog DVD-a.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...