Vratar Mate Stojanov napustio HNK Zadar: “Ne bih o razlozima, to nije za novine!”

Mate Stojanov, 22-godišnji vratar, nakon što je prvi dio sezone igrao u dresu HNK Zadar, vratio se u Primorac iz Biograda koji trenutno zauzima osmo mjesto u 3. NL-jug, četvrti rang natjecanja. Talentirani vratar nije bio baš bio previše rječit, tek je kratko rekao:

– Ne bih želio pričati o razlogu mog odlaska iz HNK Zadar, to su neke druge stvari koje nisu za novine. Ono što smo dogovorili, to su mi ispunili i to je to. U Klub ću se vratiti ako uđu u viši rang, onda ću razmisliti ću o tome, želim im svu sreću, da osvoje prvo mjesto i neka se vrate tamo gdje pripadaju. Postigli smo dobre rezultate, nikad HNK Zadar nije bio bolji u 3.NL- jug. S Primorcem želim ostvariti što bolje rezultate, i pokušati se priključiti vrhu ljestvice, kratko je poručio Stojanov.

Podsjetimo, nakon 15. odigranih kola u 3.NL-jug vodeća je Zagora Unešić sa 36 bodova, ispred HNK Zadra koji ima četiri boda manje. U 16. kolu u subotu 18. veljače s početkom u 14.30 sati sastaju se. Hrvatski vitez Posedarje – Zagora Unešić, Primorac Biograd – Sloga Mravince, Junak Sinj – Vodice, Zmaj Makarska – GOŠK Dubrovnik, Neretva Metković – Urania Baška Voda, Kamen Ivanbegovina – Uskok Klis, Split – GOŠK Kaštela. U nedjelju 19. veljače od 14.30 sati igraju: Neretvanac Opuzen – HNK Zadar. Na ljestvici strijelaca vodeći je Lovre Čirjak (Hrvatski vitez Posedarje), najbolji strijelac HNK Zadra je Ivan Bubalo postigao je 8 golova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...