Zbog vjetra, kiše i snijega povećao se broj vatrogasnih intervencija

Jak vjetar praćen kišom i susnježicom uzrokovao povećan broj vatrogasnih intervencija, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

Krapinsko-zagorska županija

Tijekom dana 16. siječnja na području županije radi nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetra praćenog kišom i snijegom) odrađeno je više tehničkih intervencija. Radilo se o uklanjanju stabala i grana sa prometnica. Prema podacima dostupnim u UVI aplikaciji, bilježimo 9 odrađenih tehničkih intervencija na kojima je sudjelovao ukupno 29 vatrogasaca sa 9 vatrogasnih vozila iz JVP Krapina i Zagorska JVP te DVD-a Poljana Sutlanska, Đurmanec, Klenovec i Pregrada.

Varaždinska županija

Tijekom dana 16. siječnja na području županije radi nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetra praćenog kišom i susnježicom) odrađeno je više tehničkih intervencija. Radilo se o uklanjanju stabala i grana sa prometnica te ispumpavanju vode iz objekata. Prema podacima dostupnim u UVI aplikaciji, bilježimo 9 odrađenih tehničkih intervencija iz DVD-a Bednja, Petrijanec, Novi Marof, Vinica, Donja Voća, Bedenec i Ladanje Gornje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...