Zbog zimskih uvjeta, u Nacionalni park Sjeverni Velebit samo na vlastitu odgovornost

Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit obavještavaju posjetitelje kako zbog zimskih vremenskih uvjeta, Park posjećuju na vlastitu odgovornost.

– Zimska oprema kako za vozila, tako i osobna (gojzerice, topla zimska odjeća), je obavezna. Cesta prema ulazu Babić Siča i Zavižanu nije čišćena i nije prohodna za mala osobna vozila, te je prohodna samo za terenska vozila sa zimskom opremom. Vrijeme je u ovom periodu iznimno nestabilno i divan sunčan dan se u trenu može pretvoriti u snježnu mećavu. Molimo da uvažite naše upozorenje i time spriječite dovođenje u opasnost kako Vaših života tako i osoba koje su dužne u slučaju nesreće intervenirati i spašavati Vas, navode iz Parka.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...