Zlatko Marasović kandidat SDP-a za načelnika Starigrada

Iz SDP-a Zadarske županije priopćili su kako će kandidat SDP-a na izborima za načelnika Općine Starigrad biti Zlatko Marasović.

– Starigrad je u fokus javnosti nažalost došao samo po kaznenim djelima bivšeg načelnika. Naš cilj je da fokus javnosti u Starigradu budu razvojni projekti. U predizbornoj kampanji koja nam slijedi iznijeti ćemo odrednice programa u kojem ćemo se zalagati da cijelo Podgorje dobije vodovodnu i kanalizacijsku mrežu što su osnovni uvjeti za život. Realizacija sportske dvorane, koju su toliko puta obećali, bit će naš prioritet.

Starigradu i okolnim mjestima je prije svega potreban pošten načelnik koji se vodi javnim, a ne privatnim interesom. Takvog kandidata i nudimo građanima!, napisali su.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...