Znanstvena knjižnica Zadar sudjeluje u ovogodišnjoj Noći muzeja, donosimo vam program

Znanstvena knjižnica Zadar sudjeluje prigodnim programom na ovogodišnjoj Noći muzeja, u petak 27. siječnja 2023. Noć muzeja u Znanstvenoj knjižnici Zadar započinje u 18:00 h i završava u 21:00 h u Odjelu rada s korisnicima / Informacijska služba (prostor kataloga) Znanstvene knjižnice Zadar.

Slogan ovogodišnje Noći muzeja je: Muzeji su važni! Važnost muzeja, ali i drugih baštinskih ustanova u okviru zajednice Arhivi-Knjižnice-Muzeji potrebno je naglašavati i isticati važnu ulogu tih institucija u svakodnevnom životu zajednice i pojedinca. Znanstvena knjižnica Zadar posjeduje vrijedan i bogat fond raznolike građe.

Uz već izloženi izbor iz fonda o povijesti zvonika zadarske katedrale posjetitelji će moći pogledati izbor iz fonda o svjetskim muzejima (izložene su knjige, članci iz časopisa, ilustracije, fotografije, razglednice…). Pozivamo sve zainteresirane za organiziranim stručnim vođenjem za posjetitelje kroz Knjižnicu koje se organizira s početkom u 18 sati. (Molimo predbilježbe za vođenje na [email protected] , +385 23 214 892 / Odjel rada s korisnicima / ili osobno u Knjižnici).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...