Bivšem mužu rekla: “Lopove, đubre, svinjo debela.” Osuđena je, pogledajte kaznu

Zbog psihičkog nasilja koje je počinila prema bivšem suprugu u prisutnosti njihova malodobnog djeteta, 39-godišnjakinja je nepravomoćno proglašena krivom i prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne, donosi Index.

Kako stoji u presudi, žena je lani u svibnju oko 16 sati “ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihovog zajedničkog djeteta (6)”.

Bivšeg supruga je, kako se navodi, vrijeđala riječima: “Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te.”

“To je kod istog prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u nazočnosti djeteta počinila je psihičko nasilje u obitelji”, zaključila je prekršajna sutkinja.

Žena je priznala da je imala prepirku s bivšim suprugom, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta.

No čini se da je za presudu bio ključan iskaz nove djevojke njezina muža koja je toga dana bila ondje i koja je ispričala što je 39-godišnjakinja izgovorila njezinu dečku.

Policija je bila prekršajno prijavila i supruga napisavši kako je bivšoj supruzi toga dana rekao: “Ne smiješ doći u ulicu, što radiš tu, glupa si, maloumna si!” Sutkinja ga je oslobodila jer su i bivša supruga i njegova sadašnja djevojka to opovrgnuli.

Na presudu 39-godišnjakinja još ima mogućnost žalbe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...