Bivši batler princeze Diane želi razgovarati s Williamom i Harryjem: “Želim im reći istinu”

Paul Burrell, bivši batler princeze Diane, otkrio je da želi razgovarati s njezinim sinovima, prinčevima Harryjem i Williamom. Prošlog mjeseca otkrio je da ima rak prostate i zbog toga je odlučio da je vrijeme da razgovara s Dianinim sinovima kako bi im rekao sve što zna o njihovoj majci.

– Znam da nešto od toga nije lijepo, ali ako napustim ovo mjesto i odem negdje drugdje, oni to nikad neće saznati. Mislim da bi trebali znati, rekao je za Mirror te dodao: – Moja bolest usmjerila je moju pažnju na to da dečkima kažem stvari prije nego što bude prekasno, da im kažem ono što bi stvarno trebali znati. Mislim da bi mi Diana rekla: Paul, ovo ti mora biti prioritet. Moraš otići vidjeti moje dečke, prenosi Index.

Bili su vrlo bliski

Paul je bio vrlo blizak s Dianom i puno su vremena provodili zajedno. Paul je sebe ranije opisivao kao Dianinog najboljeg prijatelja i tvrdio je da je on bio jedini čovjek kojem je ona vjerovala.

– Proveo sam mnogo sati s Dianom, u njezinim najsretnijim i najmračnijim vremenima. Povjerila mi se i postoje mnoge stvari o kojima nikada nisam razgovarao, ali sada osjećam da je pravi trenutak. Mislim da bi ono što imam za reći moglo ponovno spojiti dečke, što bi Diana očajnički željela. Reći ću im samo istinu, to je sve. Ne tražim ništa zauzvrat, rekao je Paul.

Želi ponovno zbližiti Williama i Harryja

Smatra da bi ih ono što bi im rekao moglo ponovno zbližiti. “Zar ne bi bilo divno vidjeti dečke kako rade na svom odnosu i da se vrate tamo gdje bi se trebali vratiti? Javnost bi to voljela. Volio bih vidjeti Williama kako grli svog brata, ali mislim da to nećemo vidjeti jer ima previše prepreka na putu”, rekao je.

– Postoje stvari koje su se dogodile u svijetu njihove majke, a za koje oni možda ne znaju. I mislim da bi to moglo popuniti neke praznine. Ako bismo ikada sjeli, rekao bih Williamu: Ovo je unutar ovih zidova i nikad neće izaći, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...