BROJNE KRAĐE Lopovi ukrali mobitel, električni romobil, građevinsku skelu i opremu

Jučer, 31. siječnja u Sukošanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 54-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Prekjučer, 30. siječnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil, kojeg je koristila maloljetna osoba. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S ponedjeljka na utorak, 30./31. siječnja u Smilčiću, nepoznati počinitelj je sa gradilišta otuđio dijelove građevinske skele i drugu građevinsku opremu u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...