Denis Pleslić kojem je plaća 12 tisuća kuna, odgovorio na prozivke Davida Gunjevića: “Ne želim ništa komentirati, ne plašim se otkaza!”

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare direktor KK Zadar prozvao je sportskog direktora Kluba Denisa Pleslića. Podsjetimo, kako je još ranije javno objavljeno, i u Ugovoru o radu stoji da Pleslić ima 12 tisuća kuna neto mjesečnu plaću, preračunato u eure to sad iznosi 1.592,67 eura.

Denis Pleslić se ovaj put javio, iako je duže vrijeme šutio i nije odgovarao na telefonske pozive. Imao je potrebu kazati nešto što ga muči, Pleso malo priča, ali je ipak poslao znakovitu poruku.

Poslali ste priopćenje medijima bez znanja direktora Kluba Davida Gunjevića?

Ne želim to komentirati, mene je izabrao Nadzorni odbor! Podnosim izvješće o sportskom segmentu i rezultatima Kluba isključivo Nadzornom odboru i to mjesečno. Moje priopćenje je bilo usmjereno prema svima koji žele pomoći KK Zadar, bilo da je to politika, Grad Zadar ili sponzori, zbog toga što smo u nezavidnoj situaciji! Priopćenjem sam želio pomoći svim igračima KK Zadar, kao i svim zaposlenicima Kluba, jer se vidi kakva je situacija.

Direktor Gunjević je na jučerašnjoj press konferenciji spomenuo, između ostalog, kako je grad dovoljno mali da znamo da tamo gdje je Danijel Jusup trener, sportski direktor nije potreban?

Niti to ne želim komentirati, ponavljam, ne želim to komentirati. Ja sam izabrao trenera Danijela Jusupa i to na dvije godine! Skupa smo krenuli u slaganje momčadi koja je bila složena na vrijeme, odmah smo počeli raditi i trenirati kvalitetno, naravno, da su stigli i rezultati. Isto tako sam s trenerom Rokom Jurlinom složio razvojnu momčad Jazine, također i s trenerom Markom Selinom sam složio kadetsku razvojnu momčad. Znači, radila se selekcija pod mojom kontrolom!

Plašite li se mogućeg otkaza, najavljuju se rezovi unutar Kluba?

Ne! Ne bojim se ničega.

Isto tako, direktor Gunjević spominje da on razgovara s Lukom Božićem, njegovim ocem i agentom, vezano za njegov mogući odlazak iz Kluba, iako je, kako kaže Gunjević, to Vaš posao?

Opet ću reći isto, ne želim to uopće komentirati. Nadzorni odbor je izabrao mene, Denisa Pleslića, za sportskog direktora, ostale stvari ne želim komentirati! Dakle, podnosim izvješće o mom radu Nadzornom odboru. Rekao sam sve, ne želim dalje razgovarati!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...