Dijelite hrpe slika na WhatsAppu? Imamo dobru vijest za vas

Meta testira nove opcije za dijeljenje slika i videa. Novi maksimalni broj poslanih medijskih datoteka povisit će se na sto.

Metina platforma WhatsApp uskoro bi na Androidu mogla izbaciti novu opciju koja korisnicima dozvoljava jednokratno slanje do 100 medijskih datoteka. Korisnici beta verzije aplikacije, piše WaBetaInfo, u razgovorima mogu izabrati i odjednom poslati do sto slika, videa i zvučnih snimki, što je dosta velik napredak u odnosu na dosadašnjih trideset.

Izvor navodi da će ova opcija biti jako korisna ljudima koji vole slati cijele albume slika te smanjiti broj ‘nezgoda’ gdje se više puta šalje jedna te ista slika.

Opcija je dostupna ograničenom broju korisnika Androida te je još u stadiju testiranja, što znači da je možda nećemo vidjeti u službenoj verziji aplikacije.

Još jedan manji novitet koji je izašao prošlog tjedna uključuje dulje naslove grupa koji sad podržavaju do 100 znakova, kao i prošireni opis koji umjesto dosadašnjih 512 u novoj beti podržava do 2048 znakova, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...