Fitness kraljica Vanja Tokić: “Razmišljam hoću li prijeći u kategoriju Pro Bikini!”

Zadarska bodybuilderica Vanja Tokić (43), priprema se za novu natjecateljsku sezonu. Treninzi su zahtjevni, ali neumorna Vanja ne posustaje, sve s ciljem da i u 2023. godini postigne top rezultate.

– Treniram konstantno dok je raspored natjecanja stvarno velik, već u svibnju kreću prva natjecanja i traju sve do studenog, a na kojima ću nastupiti još nisam donijela odluku. Nekako ipak mislim da ću sigurno nastupiti na Europskom i Svjetskom prvenstvu. Forma mi je još bolja nego prije! Moram istaknuti da je IBFF federacija u kojoj nastupam uvela novu kategoriju naziva Pro Bikini, znači, moja dosadašnja forma je ono što bi ta nova kategorija trebala predstavljati. Ipak, još moram donijeti odluku i konzultirati se s vodstvom federacije hoću li nastupati u toj novoj kategoriji, ili ću ipak ostati u svojoj dosadašnjoj kategoriji Pro Model. Razlika između te dvije kategorije je što će od ove godine Pro Model postati malo jača kategorija, naime, malo bolje će se vidjeti mišići i “izrezanija” forma. Što se tiče kategorije Pro Bikini, to je ono što od samog početka govorim, a to je da žensko tijelo ostane žensko tijelo, te da sve bude u granicama fita, govori Vanja, i za kraj poručuje:

– Federacija IBFF će zapravo po mojoj formi osnovati novu kategoriju. Najviše se na treninzima baziram na donji dio tijela, otkad su natjecanja prestala redovito održavam formu i nastavljam s režimom prehrane. Trenutno sam na 53 kg, međutim, nije nikakav problem ako budem morala pasti na 50 kg, to napravim u kratkom roku, zaključila je zadarska fitness kraljica Vanja Tokić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...