FOTO U Bure centru otvorena Hoba Boba, najveća i najljepša igraonica i rođendaonica u Biogradu na Moru

Dječja igraonica Simba preselila je u veći prostor u Bure Centru i postala Hoba Boba – dječja igraonica i rođendaonica.

Uz preseljenje u novi, dvostruko veći prostor, Hoba Boba je osvanula u novom ruhu koje će rijetko koga ostaviti bez daha bio on dijete ili odrastao. Cijeli prostor je osmišljen kao podmorje čije zidove ukrašavaju egzotične tropske ribe na čarobnom morskom dnu, a sve to oslikano je rukom.

Veliki labirint s didaktičkim pregradama, toboganima i bazenima s lopticama, brod usred igraonice, nogometno i košarkaško igralište samo su dio poligona koji će uveseljavati djecu. Posebna prostorija koja će vas odvesti u dublji podmorski svijet s još egzotičnijim ribama je ujedno i disco za proslave rođendana. Uz igraonicu nalazi se i posebna prostorija u  kojoj će moći boraviti roditelji za vrijeme proslave rođendana, a na raspolaganju će im biti kuhinja.

Hoba Boba je i dječja jutarnja i poslijepodnevna čuvaonica tako da će posjetitelji Bure Centra prvi put imati na raspolaganju uslugu čuvanja djece i u poslijepodnevnim satima.

– Vođenje igraonice je poseban izazov. Trendovi se mijenjaju te svoju ponudu moramo neprestano prilagođavati željama i potrebama djece i roditelja. Roditelji iznimno cijene prostranost, higijenu i angažman animatorica, a djeca vole novitete, izazove i maštovitost koja će ih uvući u  neki poseban imaginarni svijet. Pri kreiranju Hoba Boba igraonice radili smo na zadovoljenju svih kriterija te vjerujemo da će naš trud prepoznati i djeca i roditelji, izjavila je Tana Misdaris Ramić, suvlasnica igraonice u Bure Centru u Biogradu na Moru, koja je u projekt „Hoba Boba“ ušla zajedno s Lanom Tutom inače vlasnicom brenda Nala maskote.

Nova i ujedno najveća igraonica u Zadarskoj županiji, Hoba Boba, priprema i posebna događanja za djecu i roditelje,  a jedna od novih usluga je i najam maskota za sve prigode.

Više informacija o Hoba Boba dječjoj igraonici i rođendaonici potražite na Hoba Boba društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...