Gradonačelnik Dukić održao sastanak s vodstvom KK Zadra o financijskim problemima Kluba

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima održao je danas sastanak s upravom KK  Zadra: direktorom Davidom Gunjevićem te predsjednikom NO Dinom Martinovićem i zamjenikom Dariom Kljajićem čija je jedina tema bila financijsko stanje u klubu.

Na sastanku na kojem se razgovaralo o traženju zajedničkog rješenja kojim bi se stabiliziralo financijsko poslovanje Kluba, gradonačelnik je izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao iza KK Zadra u pronalasku načina da se premosti vrijeme neizvjesnosti do stabilizacije stanja gradskog proračuna. Izrazio je zabrinutost zbog do sada najkritičnijeg financijskog stanja u Klubu, a posebice uzevši u obzir blokadu gradskog proračuna i ograničene mogućnosti privremenog financiranja u kojima nije moguće proračunskim sredstvima pružiti financijsku potporu.

Članovi NO KK Zadar informirali su gradonačelnika o upućenom pozivu za sastanak sa vijećnicima koji bi se trebao održati u srijedu, 8. veljače 2023. godine.  Na sastanku će vijećnicima prezentirati trenutnu financijsku situaciju i probleme sa kojima se Klub suočava, prijedloge buduće vizije i poslovne strategije kluba, te održivog poslovnog modela funkcioniranja kluba u narednih 5 godina, stoji u priopćenju iz Grada Zadra

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...