Jak vjetar stvara probleme u prometu, od vijadukta Božići do tunela Sv. Rok vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog olujnog vjetra od vijadukta Božići do tunela Sv. Rok, obavještavaju iz Hrvatskog autokluba.

Za sve skupine vozila otvoreni su:

– autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;
– autocesta A6 Rijeka-Zagreb;
– brza cesta Solin-Klis (DC1);
– državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
– Paški most;
– Most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, državnoj cesti DC1 Vaganac-Korenica-Udbina-Gračac, državnoj cesti DC217 između mjesta i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo, na DC99 između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-čvor Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...