Cestitka_Uskrs

Još tjedan dana možete prijaviti projekte za dodjelu godišnje nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

U tijeku su redovne prijave projekata za dodjelu godišnje nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Redovne prijave otvorene su do 13. veljače 2023.

Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću je izraz priznanja kolegama za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti.

Nagrade će ove godine biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Grand Prix za razvoj struke, Komunikator godine i Antikomunikacija godine.

Među natjecateljskim kategorijama je i  Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi (županije, gradovi, općine i sve institucije kojima su osnivači, izuzev trgovačkih društava) i u ustanovama, Grand Prix za odnose  s javnošću u udrugama i nevladinim organizacijama te Grand PRix za organizaciju i komunikaciju događanja na što posebno skrećem pozornost. Sve ostale informacije o natječaju I kategorijama možete nači na linku.

Kako bismo  pomogli u ispunjavanju prijava, HUOJ organizira radionicu na kojoj će svi zainteresirani moći  dobiti jasne upute o Pravilniku te ispravnom popunjavanju Prijavnice. Radionica će se održati u petak, 10. veljače 2023. u 15 sati putem Zoom-a, a vodit će je Maja Gradišar Perotić, starija savjetnica i voditeljica tima u Val grupi.

S obzirom da je broj sudionika ograničen svi zainteresirani mogu  svoje sudjelovanje najaviti  do četvrtka, 9. veljače u 12 sati na [email protected]. Poveznica za pristupanje radionici bit će poslana na dan održavanja.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...