Luka Božić iskreno o mogućem odlasku iz Kluba: “Puno je prepucavanja između direktora i Nadzornog odbora KK Zadar, ja sam odbio Acu!”

Luka Božić otkrio nam je hoće li i dalje biti igrač KK Zadar, te zašto se neće odazvati pozivu v.d. izbornika hrvatske reprezentacije Ace Petrovića:

– Izbornik Petrović me zvao desetak dana prije nego što je objavio popis, pitao me jesi li voljan doći i hoćeš li igrati. Odgovorio sam mu da jesam, da sam spreman i zdrav. Pazi, ja mu se još ispričavam da mi je žao zato što sam bio ozlijeđen prošli put! Aco mi je odgovorio da mu je drago to čuti. Nakon toga je izašao popis reprezentativaca na kojem nisam bio. Poslije je Aco izjavio da mu se ja ne uklapam u sistem, te da reprezentacija ne može igrati kao što igra Zadar, nakon pritiska javnosti, ili ne znam zbog čega, Aco me naknadno pozvao. Jedini logičan potez je bio da izbornika odbijem! Što ću ja tamo raditi ako me izbornik ne vidi u svojim planovima i ako se ne uklapam u sistem! Bolje da pozove nekoga tko se uklapa u sistem, govori Božić, i govori hoće li i dalje biti igrač KK Zadar.

–  Teško mi je govoriti, još sam u Zadru, ali ne mogu u ništa biti siguran. Jednostavno ovisi o situaciji u Klubu koja nije najbolja, i puno je tu prepucavanja između direktora i Nadzornog odbora. Moraju naći neki zajednički jezik jer ovako će Klub teško ići naprijed. Ne znam još koliko ću pričekati, ali nadam se da će se to riješiti da će sve biti u redu. Nisam još za nikoga potpisao, ali ponuda uvijek ima. Do sljedećeg ponedjeljka ujutro smo dobili slobodno, naravno da ću doći na trening, zaključio je najbolji košarkaš Zadra Luka Božić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...