Mlada hrvatska reprezentacija paraplivačica i paraplivača pripremala se na Višnjiku

U Športskom centru Višnjik, u zatvorenom bazenskom plivalištu i u dvorani, prethodnih dana održane su pripreme mladih hrvatskih paraplivačica i paraplivača.

Višednevni plan i program redovitih priprema odradili smo na najbolji mogući način. Uvjeti u ŠC-u Višnjik izvrsni su i za rad u bazenu i u tzv. suhom dijelu – govori Mihaela Kiš, voditeljica priprema i glavna trenerica.

Hrvatski paraplivački savez osmislio je ovakva i slična okupljanja da bi paraplivačice i paraplivači i izvan svojih klubova imali što više aktivnosti i da bi se što bolje pripremili za buduća natjecanja.

Prvo veliko domaće paraplivačko natjecanje bit će državno prvenstvo u Splitu i očekujemo da će sudionici ovih priprema, kao i drugi, pokazati na kojem su stupnju pripremljenosti i sportske forme – kaže Mihaela Kiš.

Uz Mihaelu Kiš na Višnjiku su u stručnom stožeru bili još i Petra Anđelić i Jure Benić. Na pripremama su bili Juraj Hanžek, Karla Pavlović, Ivano Jelić, Nikola Šegon, Gabrijela Jerbić, Borna Kolenc Ercegovac (PK Natator), Ana Marija Kovač, Jan Tomašević (PK Cibalae), Toni Matijašević – (PK Cipal), Patrik Šandor Horvat (PKOI Delfin), Danilo Premuš (PK Forca) i Luka Zovko (HPPS).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...