Na sastanku NO KK Zadra i predstavnika Gradskog vijeća podržani novi sponzorski ugovori

Nadzorni odbor Košarkaškog kluba Zadar jučer je održao sastanak s predstavnicima Gradskog vijeća Grada Zadra. Sastanku su se odazvali g. Bruno Milin, g. Enio Meštrović te g. Ante Rubeša, a prisutan je bio i pročelnik Ante Čurković iz ureda Gradonačelnika te direktor Kluba g. David Gunjević.

Glavna tema sastanka je bila trenutno financijsko stanje koje su kroz prezentaciju približili predsjednik i potpredsjednik Nadzornog odbora g. Dino Martinović i g. Dario Kljajić, zatim potrebni koraci za rješavanje trenutnog akutnog problema (ne)solventnosti te prijedlozi vizije i poslovne strategije Kluba uz održivi poslovni model u narednih 5 godina.

Vijećnici su izrazili podršku najavljenim novim sponzorskim ugovorima koji će pripomoći u svladavanju financijskih izazova koje klub trenutno prolazi, ali isto tako dio Vijećnika je izrazio zabrinutost za najavu smanjenje dijela radne zajednice u vidu mjera koje je Direktor poduzeo za optimizacijom poslovanja uzrokovanih trenutnom financijskom situacijom.

Vijećnici su pozdravili prezentaciju dva različita petogodišnja poslovna modela koji pružaju nadu da Klub može stabilno poslovati te ispunjavati svoje obveze prema vjerovnicima u narednom razdoblju.

Podršku za jedan od prezentiranih poslovnih modela, košarkaški Klub će tražiti i službeno pred Gradskim Vijećem čim se za to osigura mogućnost nakon potvrde gradskog proračuna za 2023. godinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...