Na Voštarnici provaljeno u kozmetički salon, na Bilom Brigu ukraden skuter

Sa subote na nedjelju na Voštarnici u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kozmetički salon, odakle je  otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko stotinu eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške  krađe.

U vremenu od 21.do 24. veljače u Debeljaku nepoznati počinitelj je otuđio više komada aluminijske stolarije u vlasništvu 67-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.

U subotu, 25. veljače na Bilom Brigu u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio skuter zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi više stotina eura. Zbog kaznenog djela krađe, protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...