Nakon dojave građana, na zadarskom području izuzete ručne bombe i granata

Jučer, 14. veljače, nakon dojave građana o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava na zadarskom području, policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu su na siguran način izuzeli dvije ručne bombe.

Također su postupajući po dojavi o pronalasku sumnjivog minsko-eksplozivnog sredstva, jučer ujutro izišli na mjesto događaja pronalaska, gdje su  utvrdili da se radi o minobacačkoj granati koja je uništena na siguran način.

Iz PU Zadarske podsjećaju: – Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, nego prijavite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju, nakon čega će stručno osposobljeni policijski službenici na siguran način preuzeti oružje, kao što su učinili kod navedenih predaja ili pronalazaka oružja i minsko-eksplozivnih sredstava.

Ističemo kako su građani predajom oružja policiji svojim odgovornim ponašanjem napravili korak ka sigurnijoj budućnosti  jer  MANJE ORUŽJA  zaista znači i MANJE TRAGEDIJA, poručuju iz PU Zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...