Nezadovoljni mještani Dikla: “Zarobljeni smo zbog kamiona i bagera, nemamo slobodan izlaz iz Dikla!”

Radovi koji se odvijaju u Diklu zadaju velike glavobolje tamošnjim mještanima. Danas su nam se javili uznemireni jer su kamioni blokirali ionako uske ulice u tom dijelu grada.

Kako su nam rekli, nigdje nema znaka koji bi upozorio ljude da je Rampada zatvorena barem sljedećih mjesec dana. Osim toga, Barešićeva ulica je još uvijek nedovršena nakon više od godinu dana, a to je jedini način da se izađe iz Dikla, požalili su nam se.

– Jedini drugi izlaz iz Dikla ​​i dalje će biti blokiran zbog ogromnih kamiona koji nemaju drugi način da dođu i odu. A kako je Diklo ogromna građevinska zona, tu je stalna aktivnost kamiona i bagera. U biti smo zarobljeni pola vremena kada se promet pojačava u svim smjerovima, zbog čega je vrlo problematično vratiti se, napisali su nam rezigrirani mještani.

Poslali su nam i video kako izgleda zastoj u ulici Put Njivica.

– Naša turistička sezona ne može ni početi do srpnja, što je kasno… a i tada ćemo još biti u građevinskoj zoni, napisali su.

Također, požalili su se i na uređenje obalnog dijela gdje su uklonjena tri stabla za koje kažu da nikom nisu bila na putu.

– Budući da se cijevi polažu sa strane bliže kućama, zašto oh zašto uništavaju morsku stranu??? Ta stabla i taj mul nisu na putu!, kažu nam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...