Objavljena lista zemalja u kojima žive najobdareniji muškarci, evo gdje su Hrvati

Lista koju je objavila Online pharmacy From Mars, odnosno online platforma za muško zdravlje, otkrila je u kojim državama žive muškarci s najvećim penisom.

Kako prenosi Index, za sastavljanje liste korišteni su podaci s Googlea, a u istraživanje je bilo uključeno više od 80 zemalja.

Podaci su otkrili da prosječno najveću duljinu penisa u erektivnom stanju imaju muškarci koji žive u Ekvadoru. Njihova prosječna duljina iznosi 17.61 centimetar, što je otprilike 10 posto, odnosno 1.76 cm više od prosječne duljine.

Na drugom mjestu su muškarci iz Kameruna s prosječnom duljinom 16.67, a na trećem Bolivijci sa 16.51.

Hrvati su se našli na solidnom 34. mjestu liste, s prosječnom duljinom penisa 14.77. Muškarci iz Srbije nalaze se na 33. mjestu s duljinom od 14.87.

Na posljednjem mjestu liste našli su se muškarci iz Kambodže, čija prosječna duljina penisa iznosi 10.04 centimetra.

Ipak, treba se imati na umu da se istraživanje oslanja na podatke koje su ispitanici sami mjerili i prijavili, stoga postoji velika mogućnost da su rezultati neprecizni.

Je li veličina stvarno bitna?
Farmaceut Navin Khosla, koji je recenzirao studiju, rekao je: “Bez obzira na to jesu li ljudi zabrinuti zbog veličine ili oblika, ili bilo kojeg drugog aspekta po tom pitanju, većina nas se u nekom trenutku zapitala je li naš dovoljno velik. Veličina penisa može imati ogroman utjecaj na samopouzdanje i sliku o sebi”, rekao je.

Zaključujući studiju, Navin je odgovorio na pitanje je li “veličina doista važna”.

“U konačnici, odgovor je možda, možda ne. Istina je da su muškarci puno više zabrinuti oko veličine svog penisa od njihovih partnerica”, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...