Odbojkaši Zadra poraženi od Murse Osijek, Masnić: “Nedostaje nam iskustva, to je najveći problem”

Odbojkaši Zadra poraženi su u dvorani 4 ŠC Višnjik od Murse Osijek rezultatom 0-3, u susretu 15. kola Superlige Prvenstva Hrvatske.

U idućem kolu u subotu 18. veljače s početkom u 16 sati, igrači trenera Marina Masnića gostuju kod Varaždina. Na prvenstvenoj ljestvici Zadrani se u konkurenciji dvanaest klubova nalaze na pretposljednjem, jedanaestom mjestu s omjerom 2-13.

Trener Masnić, unatoč porazu od Murse , zadovoljan je prikazanom igrom svojih igrača.

– Dobro smo se držali prvi set, čak smo došli i do rezultata 18-18, nakon toga Mursa je podigla razinu igre i relativno lako dobila. Zadovoljan sam jer smo u sva tri seta bili konkurentni i gosti nas nisu razbili! Smatram da će u sljedećim kolima biti još bolje, i to protiv onih momčadi koje možemo dobiti, ali nedostaje nam iskustva, i to je najveći problem.

Naša momčad je premlada, ali u drugom dijelu igramo jako dobro i “tvrd orah” smo svima, u prilog tome govori i činjenica da smo u prošlom kolu imali meč loptu u Rovinju. Dižemo se u formi i vjerujem da ćemo ostvariti još dvije pobjede koje nam trebaju kako bi osigurali ostanak. Sljedeće kolo gostujemo kod Varaždina, radi se o kvalitetnom sastavu s vrha ljestvice, međutim, mi smo im nezgodan protivnik i protiv njih uvijek pružamo dobru igru, zaključio je Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...