Ova je vila na Dugom otoku ušla na listu najboljih novih europskih smještaja na plaži

Facebook Villa Nai 3.3

Britanski magazin The Times objavio je listu najboljih novih hotela na plažama diljem Europe, a među predivnim lokacijama u Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj, Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj, Danskoj i na Cipru, našla se i Hrvatska. Maslina Resort na Hvaru i Villa Nai 3.3, Dugom otoku zapele su za oko uglednom magazinu.

Maslina Resort na otoku Hvaru, smještena u uvali Maslinica kod Starog Grada, oduševila je novinare Timesa suvremenim, cool dizajnom koji će ove godine dobiti zasluženo mjesto pod suncem. Najavljuju kako će se elegantne ležaljke u baru na plaži raširiti početkom svibnja te dodaju kako svaka od 53 sobe ima pogled na uvalu Maslinica.

Boutique resort s pet zvjezdica okružen maslinicima, morem, vinogradima i borovom šumom osmišljen je tako da “živi”  u skladu s prirodom. Sudeći prema ocjenama i komentarima na Bookingu, Maslina je već pronašla vjerne obožavatelje.

Villu Nai 3.3 ugledni magazin je opisao kao “iznimno arhitektonsko čudo uklesano u stjenovitu padinu otoka, zaštićenog arhipelaga nacionalnog parka Kornati” te dodaje kako je odmor u okruženju maslinika starih 500 godina, uživanje na privatnoj plaži i istraživanje predivnog podmorja za svaku preporuku.

Dizajn vile se besprijekorno uklapa u okoliš kako bi gosti imali stalan dodir s prirodom. Svaka soba je drugačija, ali zajednički im je dizajnerski namještaj umirujućih boja. Terase su osmišljene kao produžetak interijera i savršene su za promatranje zvijezda ili buđenja novog dana, piše Pun kufer.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...