Pokrenuta peticija za izbacivanje Leta 3 s Eurosonga: “Promoviraju sotonizam”

Na web stranici Peticije online pojavila se inicijativa za ukidanje nastupa Leta 3 na Eurosongu, a kako je kreator peticije pojasnio, inicijativu je pokrenuo zato što ne želi da Hrvatsku predstavlja Let 3 s “nakaradnom izvedbom”, prenosi Index.

Peticiju je dosad potpisalo oko 430 osoba, a neki od njih u komentarima su ostavili i svoje razloge zbog kojih ne žele da Let 3 ode na Eurosong.

“Promoviraju sotonizam”, “Nismo mi idioti kakvim nas ovi predstavljaju”, “Iskreno pjesmu nisam ni poslušala jer ne pratim Doru, ali kad vidim kako izgledaju to mi je dovoljno. Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena.”

“Potpisujem jer ne želim da moju domovinu predstavljaju nastranosti i poremećena transrodna ideologija i pederi”, “Smatram nastup grupe Let 3 nakaradnim, pogotovo za oči maloljetne djece”, “Ovo je pjesma s dijagnozom, kao i izvođači, samo što još nisu pregledani”, samo su neki od komentara.

Hrvatska se penje na kladionici

Podsjetimo, Hrvatska je na eurovizijskim kladionicama bila na 29. mjestu prije nego što se održala Dora. Otkako je Let 3 pobijedio na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, stanje na kladionici se počelo mijenjati. Hrvatska se trenutno nalazi na 15. mjestu, a ispod nje su Švicarska, Gruzija, Srbija, Estonija, Austrija…

Stranci oduševljeni Letom 3

Mnogo se komentara već skupilo ispod pjesme Leta 3. Mnogi su oduševljeni viđenim. Komentare su ostavili Makedonci, Šveđani, Ukrajinci, Kanađani, Slovenci…

“12 bodova od Švedske za čelična muda”, “Satirično, sarkastično, zabavno, hrabro… Ma odlično”, “Ovo je ono što svijet treba, ne samo Europa. Pozdrav iz Kanade”, “Oni ni ne pokušavaju pobijediti, ovo je samo dobra prilika da naprave nešto ludo na pozornici pred širom publikom. Očekujte neočekivano”, “Pjesma je odlična, glasat ću za Hrvatsku. Bravo susjedi – Slovenija.”

“Shvaćam poruku. Imate glas od Ukrajine”, “Originalno, odvažno i prikladno”, “Ovo je interesantno. Sigurno ste u top 5. Pozdrav iz Makedonije”, “Ovo mora u finale”, “Hrvatska spašava Eurosong da ne bude dosadan”, “Sviđa mi se, Poljska vam želi sreću”, samo su neki od mnogo komentara stranaca.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...