Pokušaj ubojstva; Upucan muškarac, napadač u bijegu, svjedoci otkrili detalje

U zagrebačkom naselju Špansko u petak navečer došlo je do pokušaja ubojstva muškarca vatrenim oružjem, potvrdili su iz zagrebačke policije, dodajući da se za počiniteljem intenzivno traga. Jutarnji list piše da je hicem u glavu upucan 43-godišnji K.G. Hitno je prebačen u Vinogradsku bolnicu i stanje mu je kritično.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su za Hinu da se incident dogodio u Ulici Dobriše Cesarića te da su dojavu primili oko 19.40 sati.

U tijeku je utvrđivanje što se točno dogodilo te su na terenu policijske ekipe. Još nisu mogli potvrditi je li netko u pucnjavi ozlijeđen nego samo da je pucnjava bila na otvorenom prostoru.

Mediji navode riječi očevica koji je za 24 sata izjavio da je vidio ranjenog muškarca u lokvi krvi.

‘Susjedi su rekli da su čuli pucnjavu i zvali su policiju koja je brzo došla. Hitna je prevezla čovjeka. Napadač je sjeo u auto i pobjegao u smjeru Vrapča, a policija je otišla za njim’, rekao je za 24 sata.

‘On je krasan čovjek i susjed, znam da se bavio taksiranjem. Prije te pucnjave čuo sam neku galamu, ali nisam na to obraćao pažnju i otišao sam u stan. Brzo nakon toga vidio sam policiju’, rekao je predstavnik stanara zgrade u Ulici Dobriše Cesarića, gdje živi žrtva, za Jutarnji list.

Svjedoci su za Jutarnji ispričali kako je na parkiralištu ispred žrtvine zgrade jedan muškarac istrčao iz crnog BMW-a sedmice i upucao žrtvu u glavu. Automobil je vozila misteriozna plavuša koja je, nakon što je napadač uskočio nazad u auto, krenula u rikverc i prešla preko rubnika, a onda stisnula gas i dala se u bijeg.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...