Reakcije na Doru stižu sa svih strana: neki stranci traže diskvalifikaciju Leta 3, a neke je uvrijedio traktor, ima i oduševljenih

Odmah nakon pobjede riječke grupe Let 3 na Dori počeli su se nizati komentari na račun njihove pobjede. Osim domaćih gledatelja, i strani fanovi Eurosonga popratili su hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Twitter je krcat komentarima, ali nisu baš svi pozitivni.

Stranci traže diskvalifikaciju

Dio fanova Eurosonga smatra da se Let 3 treba diskvalificirati s ovogodišnjeg Eurosonga.

“Odmah diskvalificirajte Hrvatsku ili barem pjesmu”, “Želim Hrvatskoj nula bodova na Eurosongu”, “Hrvati, što ste to napravili? Ako se ovo kvalificira u finale, bit ću jako uzrujan”, “Što nije u redu s vama?”, “Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale”, “Je li Hrvatska namjerno pokušava sabotirati svoje šanse na Eurosongu?”, “Druge države se barem trude”, neke su od kritika. Stigle su i reakcije iz susjednih zemalja, neke je uvrijedio način na koji je Let 3 slavio pobjedu.

Ima i oduševljenih

Drugi su, pak, oduševljeni pjesmom koju Hrvatska šalje u Liverpool.

“Ovo je najbolja pjesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina”, “Pjesma se obrušava na Lukašenka i Putina. Obožavam”, “Hrvatska će pobijediti na Eurosongu”, “Najjača pjesma Hrvatske u posljednjih nekoliko godina”, “Jasno je da Eurosong više nije glazbeno natjecanje. Politika je. Zato Hrvatska ima šanse doći u top 5”, misle drugi gledatelji.

Podsjetimo, Let 3 jučer je pobijedio na Dori s pjesmom Mama ŠČ! Imali su ukupno 279 bodova, a drugoplasirane Harmonija disonance su imale 155.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...