Vjerna navijačica KK Zadar, Jagoda: “Nije mi jasno zašto NO ne da Gunjeviću otkaz. Ja ću mu naći sponzora!”

Jedna od najstarijih i najvjernijih navijača KK Zadra, naša sugrađanka Jagoda, ogorčena je na stanje u Klubu. Nije gospođa Jagoda birala riječi, prvenstveno se obrušila na direktora Kluba Davida Gunjevića.

– Nije mi jasno kako direktoru Davidu Gunjeviću, Nadzorni odbor ne može dati otkaz! Koliki utjecaj ima NO na direktora, a koliki direktor na njih, meni to nije jasno?! Ne samo meni, nego nikome! Zanima me tko to stoji u Klubu koji je bez novaca, svi se bore za fotelju, a novaca nema, pitam se zašto? Tko je taj koji podržava Gunjevića koji nije sposoban raditi svoj posao, tko mu stoji iza leđa?! Smatram kako mu leđa čuva netko iz gradske uprave. Stalno dolazim na utakmice, bez obzira gubili mi ili dobivali. KK Zadar je naš brend, i osobno sam poznavala Krešimira Ćosića, a i dan danas ima broj njegove supruge Ljerke. Svaki dan šetam pored dvorane, zastanem i u mislima se upitam: Krešo na što si spao! Ovo je sramota svih u gradu, svi bi mogli skupiti za KK Zadar pa da ga spasimo, ogorčena je gospođa Jagoda, i nastavlja:

– Ne znam čemu ovo vodi, zar mi ne možemo naći nekog sposobnog direktora pa da lupi šakom o stol, i da stvorimo nešto. Pitam se, zar trebamo uništiti Klub, pa da nam djeca idu na ulicu?! Gunjević kaže da ne može naći sponzora, evo, ja ću mu naći sponzora, ja koja sam ozbiljna žena. U ovom gradu on kao ne može naći sponzora, ma kod koga je to Gunjević bio pa da ne može naći sponzora. Voljela bih Gunjevića sresti u živo pa s njim popričati! Naš grad je najbogatiji, jutros čitam na portalima kako se grade nove stambene zgrade u Zadru, te da je Zadar grad s najvećom izgradnjom. Gdje su svi ti bogatuni u gradu, jer svi rade i grade, a kao nema novaca za KK Zadar. Treba se i potruditi pronaći sponzora, nitko te neće povući za rukav i pitati jel vam treba, treba se malo i potruditi i trsiti pronaći sponzore, moliti, kumiti! Ja sam prvi put na utakmice išla još kad je bio beton, bila sam tek curica. Kažem još jednom, sram me je, dijete sam grada! Primjećujem da su svi u upravi KK Zadar jako kratki i šturi u izjavama prema medijima, govore da navodno imaju već neke sponzore, a nitko ne zna koji su! Ma što to imaju skrivati medijima, cijeli život su se skrivale stvari oko Kluba, zato i jesmo tu gdje smo. Uvijek se sve radilo iza leđa, sram ih može biti, odmah mi se digne tlak, zaključila je vjerna navijačica KK Zadar, gospođa Jagoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...