ZADAR NA VIŠNJIKU DOMAĆIN ZABOKU: “Maksimalnom energijom do pozitivnog rezultata!”

U susretu 20. kola HT premijer lige košarkaši Zadra u dvorani Krešimira Ćosića dočekuju Zabok. Dvoboj je to trenutačno četvrtoplasirane i devetoplasirne momčadi lige. Zadar je na omjeru od 14 pobjeda i četiri poraza, dok je Zabok na učinku od 5 pobjeda i 14 poraza.

Već je sada prilično izvjesno kako će ove dvije momčadi drugi dio prvenstva nastaviti u različitim natjecanjima. Zadar u Ligi za prvaka, a Zabok u Ligi za ostanak pa je pobjeda u sutrašnjem dvoboju podjednako važna i jednima i drugima.

– Mislim da ćemo biti kompletni i nadam se da će svi igrači ispuniti one zahtjeve koje smo postavili ispred njih. Mogu samo reći kako se nadam pozitivnom rezultatu, kaže Danijel Jusup, trener Zadra.

Zabok u Zadar stiže u ne pretjerano dobrom raspoloženju. U posljednjih pet utakmica igrači trenera Domagoja Kujundžića upisali su tek jednu pobjedu i nema sumnje kako u sutrašnju utakmicu ulaze s puno motiva i želje za bodovima s kojima bi napravili veliki korak naprijed ka ostanku u ligi ili čak plasmanu u doigravanje.

– Zabok je možda u malo slabijoj formi ali to nas neće zavarati da se opustimo i da ovu utakmicu shvatimo olako. U rosteru imaju nekoliko dobrih igrača za ovaj rang natjecanja. Mi ćemo se pripremiti da budemo maksimalno fokusirani i da odigramo s puno energije. Iskoristit ćemo ovu utakmicu i da se što bolje spremimo za nastavak sezone, rekao je Arijan Lakić, igrač Zadra.

Utakmica između Zadra i Zaboka igra se u petak, 10. veljače s početkom u 18 sati. Ulaznice su već u prodaji putem sustava Entrio.hr, a na dan utakmice moći će se kupiti i na blagajnama Višnjika od 10 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...