Zadar osvojio bod u Opuzenu, Blatnjak: “Zadovoljan sam, doći će i golovi i pobjede!”

HNK Zadar odigrao je bez pogodaka 0-0 u Opuzenu kod Neretvanca, na igralištu Podvornica pred 87 gledatelja u susretu 16.  kola četvrtog ranga hrvatskog nogometa, 3.NL-jug. Dodajmo, kako su u Posedarju, Hrvatski vitez i Zagora Unešić također susret završili 0-0.

Na ljestvici je vodeća Zagora Unešić sa 37 bodova, HNK Zadar ima 33, Junak Sinj 32 boda, i tako dalje.

U 17. kolu sljedeće subote 25. veljače, s početkom u 15 sati, Zadrani će u dalmatinskom derbiju na Stanovima dočekati trinaestoplasirani RNK Split.

Trener Zadra Dragan Blatnjak, zadovoljan je rezultatom, ali smatra kako bi realizacija morala biti bolja:

Očekivali smo ovakvu utakmicu, čvrstu s puno duela, bez puno ljepote. Imali smo dvije-tri dobre prilike iz prekida, ali nismo bili dovoljno koncentrirani. U konačnici mogu biti zadovoljan kako su igrači odreagirali po teškom terenu, protiv motiviranog, tvrdog i agresivnog protivnika. Zadovoljan sam rezultatom, mogu reći kako Neretvanac praktički nije stvorio ni jednu priliku, dok mi danas nismo imali i tu malu dozu sreće. Čim ne zabiješ zgoditak znači da realizacija nije dobra, ali ne mogu zamjeriti ništa svojim igračima. Idemo dalje, idući nam je protivnik Split, nadam se da će doći i golovi, a samim time i pobjede, kazao je Blatnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...