Zdenka Zrilić o KK Zadar: “Niti jedan sponzor svoj brend neće vezati za neuspjeh!”

Zdenka Zrilić, vlasnica tvrtke Sport Event velika je zaljubljenica u košarku, tim povodom kratko smo razgovarali o KK Zadar.

Kako komentirate stanje u Klubu?

– Nadam se da će se situacija u KK Zadar zaista popraviti, evo, i mi smo na jedan svojevrstan način isto tako omogućili košarci u Zadru možda nekakvu bolju budućnost, kroz skorašnji Adidas Next Generation Tournament, kroz koji će omladinski pogon KK Zadar snage odmjeriti s najvećim europskim košarkaškim ekipama. Svima nam je KK Zadar nešto što nam je priraslo srcu, i zadnja stvar koju želimo svi mi koji imamo ikakve dotične veze s košarkom i koji radimo u ovom sportu, je da se taj Klub ugasi!

Sanjate li da jednog dan postanete direktor KK Zadar?

– Nemam takvih snova. Smatram da radimo jako lijepe stvari, i stvaramo jednu vrhunsku platformu kroz koju bi se mogli razvijati igrači, i naravno da vidim suradnju s KK Zadar. Ne smatram se kompetentnom i dovoljno stručnom da bih razgovarala o tome da budem na čelu KK Zadar. U struku ne ulazim, ali u organizacijskom smislu bi mogli doprinijeti razvoju Kluba, ali o tom, po tom.

Je li na tržištu teško pronaći sponzore kako bi se digao KK Zadar?

– Svi moraju biti svjesni činjenice da niti jedna tvrtka, niti jedan sponzor svoj brend neće vezati za neuspjeh, to je nešto što sam istaknula već tisuću puta. Mislim da se zajedničkim kvalitetnim radom i boljim plasmanom, kroz rad u omladinskim pogonima, naravno i u seniorskom, stvari bi tad krenule u pozitivnom smjeru, automatski bi se onda privukli i sponzori. ANGT turnir što sada radimo, je izuzetano financijski zahtjevan, ali mi smo sponzore našli, jer su prepoznali kvalitetu proizvoda, i to je jedini ispravan put.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...