1. travnja promenada na Kalelargi: “Izađimo na Kalelargu i u svijet pošaljimo sliku svih nas pod imenom DITE ZADARSKO!”

Pilot projekt Paradigma je festival na temu “Upoznajte sebe, upoznajte (kroz) svoje dijete!”, a u sklopu tog festivala 1. travanj u 10 sati održat će se i promenada na Kalelargi pod imenom “Dite zadarsko”.

Zamišljeno je da kroz šetnju gradom proslavimo najveći postotak nataliteta u Hrvatskoj kroz kulturno događanje u zadarskom stilu. Okupit će se povorka: djece i odraslih svi zajedno će krenut u promenadu koja kreće s Foruma do Narodnog trga.

– Cilj je zabilježiti trenutak i poslati ga u medije i na društvene mreže da što glasnije odjekne ime “Dite zadarsko”, jer svi smo mi “nečije dite zadarsko”. Na Trgu će biti prigodan program, sačinjen od sudionika promenade, gostovanja i od interakcije sudionika s terapeutima gdje ćemo izabrati najosvještenijeg roditelja kroz kviz, najavljuju organizatori.

Postoji i grupa na drustvenim mrezama “Dite zadarsko” gdje se može objaviti dolazak ili prijaviti na stranice Paradigma Zadar (ig,fb)

– Pridruži se i ti, jer svi smo mi nečije “Dite Zadarsko”!!! Izađimo na Kalelargu i u svijet pošaljimo sliku svih nas pod imenom DITE ZADARSKO!, pozvali su.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...