Cestitka_Uskrs

Aco Petrović o Danijelu Jusupu kao mogućem izborniku: “Nemam komentara!”

V.d. izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije Aco Petrović odradio je svoju posljednju utakmicu kao trener. Kako je i sam najavio, predložit će Upravnom odboru, odnosno dati dva prijedloga, kako bi reprezentacija Hrvatske s novim izbornikom dobila nešto stabilno u razdoblju od četiri do šest godina. Petrović je još istaknuo da će kroz mjesec ožujak obaviti sve razgovore, te da će nakon toga dati i prijedloge za novog izbornika. I još nešto da ne zaboravimo, reprezentacija Hrvatske se srozala na samo dno europske košarke!

Navijači Zadra zazivaju ime Danijela Jusupa za novog izbornika, ali dobro je poznata činjenica kako Jusup nije miljenik HKS-a. Jusup zaslužuje biti barem kandidat za izbornika, s obzirom na način koji vodi KK Zadar ove sezone. Prema medijskim špekulacijama favorit za novog izbornika je trener Cibone Josip Sesar.

Tom prigodom kontaktirali smo donedavnog izbornika Acu Petrovića, koji je na naše pitanje zašto Danijel Jusup napokon ne dobije šansu voditi reprezentaciju, poput lošeg političara Aco je uporno izbjegavao odgovor:

Aco, Zadrani žele Jusupa za izbornika, čovjek je to zaslužio?

Nemam komentara!

Zašto, Zadrani žele znati?

Moj jedini odgovor na to pitanje je da nemam komentara.

I s time je razgovor s Petrovićem bio završen. Otišao je Aco vjerojatno “razbijati” glavu tko će to reprezentaciju Hrvatske dignuti iz sumraka moderne košarke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...