Ambasadori dobrog zvuka The Fogsellers stižu u Zadar!

Treći u nizu koncerata u sklopu Urbofon Live programa rezerviran je za šibenčane The Fogsellers.

Riječ je o četveročlanoj posadi instrumentalnog supersoničnog broda koji plovi kroz electro-fusion žanr i pritom nadilazi samu elektroničku bazu te sadrži utjecaje raznolikih glazbenih žanrova koji čine kompaktnu i uzbudljivu cjelinu.

Bend predvođen virtuoznim Mirkom Rakom čine Josip Palinić za bubnjevima, Luka Mrša na trubi i Ivan Ković na gitari i basu.

Krajem prošle godine obilježili su deset godina rada, a zasad jedinim studijskim albumom  “Smooth Simplicity” (2017.) osvoijli su publiku i glazbenu kritiku te zaradili dvije uzastopne nominacije za nagradu “Ambasador” u kategoriji najboljih elektroničkih bendova.

Iako se kroz godine zvuk benda mijenjao, on se do danas bazira na fuziji elektronske i organske glazbe, a uživo Fogsellersi uvijek ostavljaju prostora za improvizaciju zbog koje je svaki nastup unikatan i zanimljiv.

Ne propustite koncert The Fogsellersa u Zadru 31. ožujka od 21:30 sati u Guma baru.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

–       putem Entrio sustava za prodaju ulaznica (https://www.entrio.hr/event/urbofon-live-the-fogsellers-13633),

–       u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati,

–       na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

O Urbofon Live programu:

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Sufinancira Ministarstvo kulture i medija. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...