Brzom reakcijom policijski službenik spriječio širenje požara na parkiranom automobilu u Benkovcu

Policijski službenik je spriječio širenje požara na automobilu na kojem je požar izbio uslijed tehničkog kvara.

Danas, 15. ožujka oko 12.15 sati u Benkovcu u Velebitskoj ulici 35-godišnja vozačica nakratko je parkirala svoj automobil zadarskih registarskih oznaka te uočila dim koji se širio u području ispod poklopca motora automobila, nakon čega je dotrčala do obližnjih prostorija Policijske postaje Benkovac-Obrovac u namjeri da zatraži pomoć.

Policijski službenik koji je čuo njezin apel za pomoć, odmah je došao do automobila te brzom i savjesnom reakcijom, aparatom za gašenje požara iz ustanove koja se nalazi u blizini parkiranog automobila, lokalizirao požar te spriječio njegovo daljnje širenje i razvoj.

Ubrzo su na intervenciju stigli i vatrogasci JVP Benkovac koji su dogasili požar u potpunosti.

Na automobilu je zbog djelovanja toplinske energije nastupila materijalna šteta u predjelu lijevog fara i lima te akumulatora, a kao uzrok izbijanja požara navodi se tehnički kvar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...