Bura otpuhala Zadrane u Posedarju, Hrvatski vitez s navijačima pjevao “Bilo bi mi lako da te ne volim!”

Hrvatski vitez se plasirao u polufinale Kupa Nogometnog saveza Zadarske županije, nakon što je u utakmici četvrtfinala na igralištu Gordan Demo pred 400 gledatelja po jakoj buri u Posedarju, s rezultatom 1-0 bio bolji od HNK Zadra. Strijelac je bio Josip Jurjević (76.).  Nakon skraćenog kornera s lijeve strane asistirao je Lovre Čirjak, Jurjević se samo naklonio i glavom s pet metara matirao Anđela Subašića.

Drugi je ovo poraz Zadrana u Posedarju u samo 11 dana. Ostaje nepoznanica zašto je trener Zadra Dragan Blatnjak igrao praktički s igračima koji ne igraju tako često. Nije bilo Torbarine, Zakarića, Jerbića, Banovića, dok je Bubalo ušao tek pred kraj. Šesti je ovo pozitivan rezultat Posedaraca u posljednje tri godine protiv HNK Zadra. I to nešto govori, gdje je nestao zadarski “dišpet”? Igrači Viteza su s promrzlim gledateljima zapjevali “Bilo bi mi lako da te ne volim!”. Delirij..slavlje na tribinama..zasluženo u potpunosti Posedarskih ljubitelja nogometa.

Marko Pinčić trener Hrvatskog viteza:

– Mislim da smo bili dobri po ovom teškom vremenu, čestitam mojim momcima na zasluženoj pobjedi. Mi smo jedna kvalitetna momčad koja ne leži nikome, ne samo Zadru. Trudimo se i uživamo u igri. Želimo osvojiti županijski kup, kazao  je Pinčić.

Ivan Čurjurić igrač HNK Zadra:

– Bilo je teško igrati po ovom vremenu, bili smo bolji u prvom poluvrmenu. U drugom dijelu smo gubili lopte po sredini, teško je bilo za igrati, imali smo vratnicu koju sam pogodio iz slobodnog udarca. Ipak smatram da nije nikakvo opravdanje za naš poraz ova bura, čestitam Hrvatskom vitezu na zasluženoj pobjedi, rekao je iskusni Čurjurić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...