Čiji je igrač Dino Martinović, tko to potpisuje odluke štetne za KK Zadar?

Predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Dino Martinović ponaša se nekorektno prema medijima. Iz Nadzornog odbora jasno je rečeno da će se komunicirati isključivo preko priopćenja, ali nije baš tako. Gospodin Martinović dao je dvije izjave i to opet izabranim medijima.

Sigurni smo da gospodinu Martinoviću nije lako uslijed teške organizacijske i financijske krize koja trese KK Zadar, ali to nije alibi za nekorektno ponašanje prema određenim medijima. Predsjednik NO KK Zadar ne smije davati izjave selektivno, naime, svi mediji moraju imati isti tretman, ako je dotični gospodin odlučio ignorirati određene medije, onda to mora jasno i reći. Možda se Martinović plaši iznenadnih neočekivanih pitanja, a ne naručenih koja mu idu “u piriju”.

Postoje goruća pitanja koja građane i navijače zanimaju. Prvi je slučaj Petar Aranitović, a jedan od razloga smjene bivšeg direktora KK Zadar Davida Gunjevića bio je upravo spomenuti igrač, koji se već neko vrijeme nalazi u Zadru. Trener Danijel Jusup je jučer nakon utakmice s Cibonom jasno rekao da Aranitović neće potpisati za Zadar, jer da o svemu odlučuju oni “gore”! Tko su ti “gore”, i zašto stopiraju transfer zbog kojega je smijenjen bivši direktor?

Drugo neodgovoreno pitanje je slučaj Dario Drežnjak. Igrač još uvijek nije potpisao novi ugovor, znači da je jučer igrao bez ugovora, što je skandal bez presedana. KK Zadar ne smije dozvoliti takve stvari, treba jasno kazati tko je to dozvolio sramotni manevar oko korekcije ugovora Darija Drežnjaka? Tko je pristao na skandalozne uvjete Drežnjaka prema kojima je KK Zadru izbijena eventualna odšteta na kraju sezone. KK Zadar ne smije biti poligon za privatne interese igrača, jer ako je Drežnjak raskinuo ugovor onda je slobodan igrač i tu je priča morala završiti.

Javnost mora znati i tko to u KK Zadru dozvoljava odluke na štetu Kluba, ali mora znati i tko potpisuje takve odluke i postoji li uopće odgovorna osoba u KK Zadru koja zakonski može potpisati takve stvari. Puno je pitanja, a jako malo odgovora, zbog toga je ponašanje Dina Martinovića koji selektivno daje izjave krajnje neprofesionalno i amatersko ponašanje predsjednika Nadzornog odbora jednog nadamo se još uvijek ozbiljnog kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...