Dario Drežnjak se obratio navijačima: “Uvijek sam bio fer i korektan, ali očekujem da se poštuje moj ugovor!”

Puno se prašine posljednjih dana diglo oko igrača KK Zadar Darija Drženjaka, koji je najprije raskinuo ugovor s Klubom, potom i potpisao aneks ugovora do kraja sezone. Dario je imao potrebu obratiti se i navijačima koji su mu zviždali na utakmici s Cibonom prije dva dana.

– Svi bi trebali jednostavno razumjeti da je ovo naš posao, samo tražimo da se poštuju ugovori koje potpišemo. Moj ugovor se nije poštivao, iako sam imao strpljenja, čak i pri kraju prošle sezone kad sam već bio u ovakvoj situaciji. U ovu sezonu sam ušao s očekivanjima da će se situacija popraviti, ali nije. Jednostavno nisam više mogao igrati pod takvim uvjetima, jer je preteško s obzirom da mi živimo od ovoga. Istina je, ja sam raskinuo ugovor jer je to potrajalo, iako sam poslao i upozorenje Klubu, na koje sam imao pravo. U tom periodu se ništa nije promijenilo, niti je bilo tko ponudio bilo kakvo rješenje. Doveden sam u situaciju da jednostavno nešto moram poduzeti, jer je to nepoštivanje mene i mog profesionalizma. Zviždanje navijača? Bilo mi je krivo, ali pokušao sam odraditi svoj dio posla onako kako spada, ali zahvalan sam ostalom dijelu publike koji mi je dao podršku, koji su svjesni moje situacije, govori Drežnjak, i za kraj poručuje:

– S moje strane aneks ugovora je dogovoren i potpisan, samo ne znam kad je točno potpisan s njihove strane. Tu sam do kraja sezone, ali ostavio sam mogućnost dogovora da ostanem i nakon toga. Navijačima bi poručio da nisam imam namjeru zakinuti klub što se odštete tiče. Odštetu koja je plaćena Širokom sam platio ja, svojim trudom i igrom kroz ove dvije godine! Treba se i poštovati igrača koji ovdje dođe. Navijači moraju biti svjesni da je ovo sredina koja je dosta zahtjevna i osjetljiva, i da igrači nose jedan teret igrajući za Zadar, ali svaki dan se trudimo i radimo. Smatram da sam otkad sam došao u Zadar bio fer i korektan prema navijačima, molio bi ih za razumijevanje, jer jednostavno živim od ovoga! Otišao sam od kuće i od svoje obitelji kako bih igrao u Zadru, jedino što sam očekivao bilo je da se poštuje moj ugovor! Trenutno je takvo stanje u Klubu da se već dvije godine moj ugovor valjano ne može ispoštovati, ne mogu čekati razvoj situacije u iduće dvije godine mog ugovora, zaključio je Drežnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...