Darivatelji u Dragama prikupili 41 dozu krvi

Jučer, 23. ožujka 2023. godine je u vjeronaučnoj dvorani u Dragama održana iznimno uspješna akcija darivanja krvi aktiva Drage – akciji se odazvalo 48 darivatelja a prikupljena je 41 doza krvi!

– Pridružila su nam se i dva nova darivatelja kojima ovim putem zahvaljujemo. Veseli i veliki broj mladih darivatelja koji tako pokazuju razvijenu svijest o humanosti i pomaganju drugima. Jučerašnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi aktiva Drage je ujedno i jedna od najuspješnijih akcija tog aktiva, objavili su po završetku akcije.

Aktiv Drage organizira sljedeću akciju darivanja krvi u Dragama za 4 mjeseca, a pridružiti se možete i u travnju – 13. travnja 2023. u Srednjoj školi Biograd na Moru na akciji DDK aktiva Biograd na Moru.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...