Davor Dujić ponosan: “Vratio sam BK Zadar na scenu!”

Alfa i omega u Boksačkom klubu Zadar je svakako legenda ovog sporta 58-godišnji Davor Dujić. Vratio je klub iz razloga da se u potpunosti ne bi ugasio, te kako bi spasio ugled klubu u kojem je Dujić i počeo svoju boksačku karijeru.

–  Predsjednik kluba Dragan Vidaić me doslovno etiketirao da sam alfa i omega u BK Zadar, on je znao što radi kada me 18. veljače 2022. godine zamolio da u potpunosti preuzmem klub. Dao mi je Vidaić sve ovlasti da vodim sve naše boksače i boksačice, naravno, rezultati su već evidentni početkom ove godine. Moram istaknuti kako je naš borac 15-godišnji Ivano Skoblar, inače junior, 18. veljače ove godine u Zagrebu u meču u sklopu redovnog kola hrvatske boksačke lige, nokautom pri isteku prve runde, uz dva nokdauna, pobijedio boksača iz splitske Torcide, nakon čega je osvojio tri boda. Isto tako, nakon dugogodišnje pauze, BK Zadar se trenutno nalazi na 35 mjestu na ljestvici u konkurenciji preko 50 hrvatskih klubova koji nastupaju u Ligi. Vrijedi spomenuti kako je član našeg kluba 24-godišnji Jere Perić, na državnom prvenstvu u Zagrebu od 23. do 26. veljače osvojio treće mjesto i brončanu medalju u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 92 kg, govori Dujić, i za kraj poručuje:

– Već sutra oko pet sati ujutro mojim autom putujemo u Novi Marof, gdje na meč hrvatske boksačke lige vodim našeg juniora Ivana Skoblara (15 god.), kategorija do 70 kg, koji je najspremniji! Inače, u klubu imam barem još dva do tri momka koja su spremna, međutim, BK Zadar ovog trenutka još nije u mogućnosti voditi više od jednog natjecatelja, zbog financijskih razloga. Dakle, u BK Zadar se radi dobro, i već od ponedjeljka ću se osobno angažirati kako bih pronašao sponzore, Ivano i Jere nastupaju za klub mojom inicijativom i u mojem aranžmanu. Ispunio sam obećanje, i vratio BK Zadar na hrvatsku boksačku scenu, ponosno je zaključio Davor Dujić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...