DIJELIMO 8 ULAZNICA; Junaci Večernje škole pune sportske dvorane širom Hrvatske, a u četvrtak, 16. ožujka stižu u Zadar!

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom „Posljednja Večernja“ koja u četvrtak, 16. ožujka napokon stiže u Zadar,  u dvoranu na Višnjiku. Dio je to velike oproštajne turneje Večernje škole koja nakon gostovanja u Slavoniji i Podravini stiže u Dalmaciju.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.

„Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ naglašava Željko Pervan ususret dolasku u Zadar.

Iako se radi o istoj predstavi koja će u sljedeća dva mjeseca obići gotovo cijelu Hrvatsku, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela Hrvatske u kojipredstava dolazi. A što su nam dečki pripremili za Dalmaciju, doznat ćemo već u četvrtak tijekom zadarske izvedbe. Inače, nekoliko dana nakon Zadra, 19. ožujka, „Posljednja Večernja“ će zaigrati i u Splitu u dvorani na Gripama.

„Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Za izvedbu „Posljednje Večernje“ u Zadru preostao je još samo ograničen broj ulaznica u pretprodaji, a mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr, te na prodajnim mjestima:

– Petrol BP Zadar Jadranska, UL. 84. Gardijske Brigade HV bojne termit,

– Petrol BP Zadar, Ante Starčevića b.b,

– Petrol BP Zadar III, Ul. Hrvatskog Sabora,

Exclusive Change mjenjačnice: ZD City Galleria, Kaufland, Kaufland 2, Interspar, Supernova,

– Tisak Media Zadar Supernova,

– Combo Music Shop, Vladka Mačeka 3.

 

4 osobe darujemo s ulaznicama (4×2), sve što morate napraviti je na Facebooku ispod članka označiti koga bi poveli te podijeliti objavu! Sretno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...