DIJELIMO 8 ULAZNICA; Junaci Večernje škole pune sportske dvorane širom Hrvatske, a u četvrtak, 16. ožujka stižu u Zadar!

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom „Posljednja Večernja“ koja u četvrtak, 16. ožujka napokon stiže u Zadar,  u dvoranu na Višnjiku. Dio je to velike oproštajne turneje Večernje škole koja nakon gostovanja u Slavoniji i Podravini stiže u Dalmaciju.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.

„Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ naglašava Željko Pervan ususret dolasku u Zadar.

Iako se radi o istoj predstavi koja će u sljedeća dva mjeseca obići gotovo cijelu Hrvatsku, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela Hrvatske u kojipredstava dolazi. A što su nam dečki pripremili za Dalmaciju, doznat ćemo već u četvrtak tijekom zadarske izvedbe. Inače, nekoliko dana nakon Zadra, 19. ožujka, „Posljednja Večernja“ će zaigrati i u Splitu u dvorani na Gripama.

„Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Za izvedbu „Posljednje Večernje“ u Zadru preostao je još samo ograničen broj ulaznica u pretprodaji, a mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr, te na prodajnim mjestima:

– Petrol BP Zadar Jadranska, UL. 84. Gardijske Brigade HV bojne termit,

– Petrol BP Zadar, Ante Starčevića b.b,

– Petrol BP Zadar III, Ul. Hrvatskog Sabora,

Exclusive Change mjenjačnice: ZD City Galleria, Kaufland, Kaufland 2, Interspar, Supernova,

– Tisak Media Zadar Supernova,

– Combo Music Shop, Vladka Mačeka 3.

 

4 osobe darujemo s ulaznicama (4×2), sve što morate napraviti je na Facebooku ispod članka označiti koga bi poveli te podijeliti objavu! Sretno!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...