Dječji vrtić Latica proslavio 32. rođendan, svjećice pomogao puhati i gradonačelnik Dukić

U ugodnoj i veseloj atmosferi Dječji vrtić Latica 21.3.2023. proslavio je svoj 32. rođendan. Uz brojne uzvanike, gradonačelnik Branko Dukić pomogao je puhati svjećice na velikoj torti koju su izradili učenici Hotelijersko-turističke i obrtničke škole.

Proslavi su prisustvovale ravnateljica DV Radost Larisa Pavlović–Petani i ravnateljica DV Sunce Mirjana Miočić, te brojni suradnici i prijatelji iz:  Centra za pružanje usluga u zajednici Mocire, OŠ Voštarnica, Rotary Club-a Zadar, Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Upravnog odjela za EU fondove, Upravnog odjela za razvoj i europske procese Zadarske županije, Kabineta za ranu intervenciju Caritasa Zadarske nadbiskupije, Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije, Udruge za autizam Zadar i Udruge djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja Cukrići.

Djeca su sudjelovala u raznim radionicama koje su pripremile vrijedne odgojiteljice, rehabilitatorice i logopedice, a fizioterapeutkinje pobrinule su se da poligon postavljen u dvorištu bude svima atraktivan i zabavan.

Osim svog rođendana DV Latica obilježio je i Svjetski dan osoba s Down sindromom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...