DOBRO JE ČINITI DOBRO Pomozimo Karlu Magašu u prikupljanju sredstava za kupnju preparata ljekovitih gljiva

Karlo Magaš, koji se bori s teškom bolešću, ponovno moli za pomoć. Naime, kako je naveo u objavi na Facebook stranici “Svi uz Karlo Magaš”, njegova obitelj ne može sama snositi troškove nabavke ljekovitih gljiva koje mu pomažu u preventivi.

“Svi ste već upoznati da vam se obraćam zbog bolesti od koje bolujem već niz godina. Od proljeća 2021. godine po preporuci doktora Jakopovića uzimam preparate ljekovitih gljiva kao preventivu od recidiva maligne bolesti i pojave novih metastaza. Onkolog je prepoznao pozitivne rezultate i praktično bez prekida nastavljamo. Više od svega potreban nam je Vaš udio jer sami ovo ne možemo. Financijski je dosta iscrpljujuće i jednostavno nismo u mogućnosti sami prikupiti iznos”, navodi se u objavi.

Novac možete uplatiti na navedeni račun za donacije-
KARLO MAGAŠ, 23247 Vinjerac, HR
HR 59 2340 0093 1120 6840 3
Swift adresa (bic) PBZ-a/PBZGHR2X
Devizni – HR 9023400093233207847

Ako imate kakav svoj proizvod za koji mislite da može postići određenu vrijednost i na taj način pomoći šaljite na adresu-

Karlo Magaš
Magaši 2,
23242 Vinjerac

– Kao što sami znate, reklame, tv, humanitarni telefoni i ostalo koštaju dosta, zato Vas molimo od srca da vi budete naša VELIKA reklama. Najmanje što možete učiniti je stisnuti lajk i podijeliti objavu i s time ste nam pomogli puno. Sve što vam u ovom trenu mogu uzvratiti je ovo srce koje vam svima šaljem u znak velike zahvalnosti, poručio je Karlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...