Duje Brala o mogućem povratku u KK Zadar: “U Širokom mi je odlično, neću ništa obećavati, tko zna što će vrijeme pokazati!”

Duje Brala (20 god, 196 cm), veliki talent zadarske košarke, svoju sreću pronašao je u KK Širokom, nakon što su mu prošlog ljeta praktički zatvorili vrata KK Zadra, koji ga nije vidio u svojim planovima. Duje se trenutno odmara u Zadru, nakon čega početkom sljedećeg tjedna u dresu kluba s Pecare gostuje u Sarajevu kod Slavije u prvenstvu BiH.

– Trenutno smo na petom mjestu ABA 2 lige i sredinom travnja kreće play-off. U prvenstvu BiH imamo još za odigrati četiri utakmice do početka play-offa, i trenutno odlično stojimo, zauzimamo prvu poziciju. Zadovoljan sam svojim igrama u Širokom, ali moram istaknuti da i cijela momčad igra dobro. Atmosfera u momčadi je odlična, zadovoljan sam s Klubom, stvarno sam prezadovoljan! Trenutno sam u potpunosti koncentriran na igru, a nakon što završi sezona vidjet ću što što dalje, govori Brala i za kraj se dotaknuo i odlaska iz KK Zadra:

– Ne bih komentirao ništa što se mog odlaska iz KK Zadra tiče, to je iza mene! Sada sam igrač Širokog, ponavljam, zadovoljan sam i odlično mi je! Hoću li se jednom opet vratititi u KK Zadar? Ne bih o tome pričao, niti bih nešto obećavao, tko zna što će vrijeme pokazati! Svi već znaju da sam odavde i da volim Zadar, zaključio je Duje Brala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...