FOTO Pogledajte kako je bilo na radionici za djecu u Muzeju antičkog stakla

U subotu, 25.03.2023. u Muzeju antičkog stakla u Zadru uspješno je održana najavljivana kreativna radionica za djecu povodom gostovanja izložbe SJAJA I BOJA – Izbor stakla 19. stoljeća iz Zbirke stakla Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu.

– Hvala svima koji su svojim prijavama iskazali interes, a samim sudionicima čija je maštovitost u povezivanju elemenata povijesnog stakla, boje i suvremenih materijala nadmašila sva očekivanja, veliko hvala na iznimno ugodnom i kreativnom druženju, napisali su iz Muzeja.

Izložbu Sjaj i boja, autorice Sandre Kandučar, više kustosice Muzeja za umjetnost i obrt, možete pogledati do 16.04.2023., kao i zasebno izložene kreacije polaznika radionice.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...