Gunjević se obratio navijačima: “Plaće se moraju zaraditi, a zadarska dica u svome Klubu ne smiju patiti”

Bivši direktor KK Zadra David Gunjević oglasio se priopćenjem nakon što je Nadzorni odbor dono odluku o njegovoj smjeni. Gunjevićevo priopćenje namijenjeno je navijačima, a mi ga prenosimo u  cjelosti.

“Poštovani Navijači!

Sretan sam i ponosan što sam bio direktor Košarkaškog kluba Zadar, a kada se čovjeku ispuni dugogodišnja želja, kako ne biti i zahvalan?
Došao sam kao Zadranin, nekadašnji košarkaš i košarkaški zaljubljenik s plemenitim ciljem vraćanja Klubu staroga sjaja vjerujući da imam dovoljno znanja i sposobnosti kako bih ga zajedno s drugim entuzijastima digao na razinu koju je imao dok je bio vrhunski predstavnik našega Grada. Nisam naišao na veliko razumijevanje pa iz sveg srca želim zahvaliti svima koji su mi na bilo koji način, pa i najmanji, pomogli u nešto više od osam mjeseci rada. Od početka sam se svim silama, nimalo se ne štedeći, podređujući Klubu i obiteljske obveze, trudio ostvariti zadani cilj. Međutim, nekada se posao uza sve znanje i volju ne uspije i ne može odraditi do kraja.

Prihvaćam odluku Nadzornog odbora, no i dalje mislim kako moramo razumno trošiti novce, da se plaća mora zaraditi i kako „zadarska dica“ u svome Klubu ne smiju patiti, ostajući pri svim svojim odlukama.

Vrijeme će vjerujem pokazati tko je bio u pravu. Bez prijeke potrebe, svaka daljnja rasprava o ovome za mene je završila.

S poštovanjem i zahvalnošću.
David Gunjević”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...