HAK: A1 između tunela Sveti Rok i Maslenice otvorena za sav promet

Autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Rovanjska (Maslenica) od 17 sati je otvorena za sav promet, poručili su danas iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri i obrnuto.

Za sav promet zbog vjetra i snijega zatvorena je državna cesta u mjestu Poljanak, županijske ceste Dobroselo-Mazin; Slatinski Drenovac-kamenolom Velika; Orahovica-Kutjevo, Srb-Otrić te lokalne ceste Ledenik-Šušanj i Šušanj-Konjsko.

Promet je dopušten samo za osobna vozila autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (teretna vozila s priključnim vozilom isključuju se na odmorištu Vukova Gorica za smjer Rijeka i prije čvora Kikovica za smjer Zagreb), Jadranskom magistralom između Novog Vinodolskog i Senja, državnom cestom Gospić-Karlobag, Gračac-Zaton Obrovački te Maslenica-Zaton Obrovački.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...